Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već se događalo

Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Ruske zračne snage ispustile su ovaj mjesec projektil na prostor Rusije, a to nije prvi put da se takvo nešto dogodilo.

Ruske zračne snage ispustile su projektil na vlastiti teritorij ranije ovog mjeseca, pokazuje to izvješće neovisnih ruskih medija. Vojska ruskog predsjednika Vladimira Putina redovito je bombardirala Ukrajinu s neba iznad njezinih graničnih regija, poput Belgoroda.

Prošli tjedan ruske zračne snage ispustile su projektil X-59 u regiji Belgorod, 92 kilometra od granice s Ukrajinom, izvijestio je ruski nezavisni medij Astra na Telegramu kasno u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Ilustracija jedan je uhićen Dvojac sumnjiče za ratni zločin: Sudjelovali u 24 ubojstva, postrojba silovala žene

Pročitajte i ovo Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

"Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta. Žrtava nije bilo", napisala je Astra, piše Politico.

Najmanje 21 zračna bomba pala je s ruskih zrakoplova na Rusiju ili okupirana područja Ukrajine samo u ožujku i travnju, izvijestila je Astra.

"Nema točnih odgovora zašto se to stalno događa", napisali su novinari.

Ruski bombarder 2. travnja bacio je eksploziv u blizini željezničke stanice u Rubižneju, gradu u okupiranom dijelu Luganske oblasti.

Pročitajte i ovo Ilustracija pokušaji prijevara Porezna uprava objavila upozorenje vezano za povrat poreza: Pažljivo čitajte!

"Broj žrtava nije prijavljen, preživjeli su evakuirani", rekao je u izjavi Artem Lysohor, čelnik ukrajinske vojne uprave u regiji Luhansk.

Dana 20. travnja prošle godine ruska zračna bomba pala je u središte Belgoroda i napravila golemi krater.

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima

Rusko ministarstvo obrane je u izjavi objavilo da je "tijekom leta zrakoplova Su-34 Zračno-svemirskih snaga iznad grada Belgoroda došlo do neobičnog pada zrakoplovnog streljiva".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene