Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

FOTO Novo ubojstvo u Zagrebu: U stanu pronađena mrtva žena - ''Netko mi je ubio mamu!''

Aktualno Galerija Policija na Srednjacima - 1 Policija na Srednjacima - 1 Foto: DNEVNIK.hr Policija na Srednjacima - 3 Policija na Srednjacima - 3 Foto: DNEVNIK.hr U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 9 U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 9 Foto: Ronald Gorsic/Cropix U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 1 U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 1 Foto: Ronald Gorsic/Cropix +13 U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 2 Galerija 1/18 >>
U Zagrebu je pronađena mrtva žena u petak ujutro, objavila je policija, koja je već ranije izvijestila o još jednom ubojstvu žene na drugom kraju grada.

U stanu na Srednjacima oko 8:20 pronađeno je tijelo ženske osobe.

Smrt je prema dosad utvrđenom posljedica kaznenog djela, objavila je zagrebačka policija.

Očevid je u tijeku.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović službeno priopćenje Milanović iznenada otkazao najavljeni posjet, okrenuo se na naplatnima: "Dobili smo podatke"

''Netko mi je ubio mamu'', poziv je koji je u petak ujutro zaprimila zagrebačka policija nakon što se na vratima njezina stana pojavio muškarac kojeg su dočekali očiti znakovi provale, piše Jutarnji list.

Prema neslužbenim informacijama, nepoznati je počinitelj s više uboda oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, usmrtio ženu.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Zagrebačka policija ranije je izvijestila o smrti još jedne žene, koja je preminula u bolnici nakon što je ranjena u pucnjavi u Maksimiru. Osumnjičeni muškarac pod policijskim je nadzorom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene