Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdio načelnik policije

Isplivali šokantni detalji posljednjih trenutaka male Danke: "Probudila se tijekom vožnje"

Danka Ilić
Danka Ilić Foto: Facebook
Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić iznio je šokantne detalje oko slučaja Danke Ilić. Naime, djevojčica se probudila u automobilu nakon što su je dvojica osumnjičenih udarili vozilom.

U tijeku je jedanaesti dan potrage za ubijenom djevojčicom Dankom Ilić. Kako je prvi izvijestio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, ubojice su zločin priznale, no tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić na gostovanju u Info jutru na Informer televizije iznio je šokantne detalje posljednjih trenutaka djevojčice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene

Naime, Danka su radnici Vodovoda Bora udarili automobilom, ubacili je u prtljažnik, ali djevojčica je još uvijek bila živa i u jednom trenutku se probudila.

"Prema njihovim izjavama, stali su mokriti u blizini kuće. Kasnije, kada su nastavili, udarili su Danku, a zatim je stavili u prtljažnik. Na GPS-u je zabilježeno čudno kretanje njihova vozila. Ne poklapaju im se priče o davljenju djeteta. Da se dijete probudilo u vožnji i suvozač je zadavio Danku, ne mogu se dogovoriti tko ju je davio, a kasnije su je bacili na deponij", kazao je načelnik UKP-a.

Pročitajte i ovo Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

"Dokazi se prikupljaju danonoćno. Jedan od ubojica ima blokadu i ne može se sjetiti gdje je ostavio tijelo. Činjenica je da se njihove priče slažu oko detalja, ali se razilaze oko samog ubojstva djeteta. Danka je bila u nesvijesti kad su je udarili autom, mislili su da je mrtva, pa su se čudili što se probudila, a jedan ju je udavio, a na kraju su se riješili tijela na otpadu", zaključio je Cmolić.

Dok na vidjelo izlaze strašni detalji cijelog slučaja, stanovnici Bora i Banjskog Polja od 2-godišnje Danke, na mjestu gdje je ubijena, odlučili su se oprostiti svijećama i cvijećem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene