Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na magistrali

Detalji stravične nesreće u kojoj su poginuli mladi brat i sestra: Izazvala ju je 29-godišnja Albanka

U teškoj prometnoj nesreći na magistrali kod Slanog poginule su dvije osobe, a jedna je lakše ozlijeđena.

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće koja se u srijedu navečer dogodila na Jadranskoj magistrali kod Slanog, a u kojoj su poginuli brat i sestra od 21 i 19 godina. 

"U teškoj prometnoj nesreći koja se 9. travnja oko 20:30 dogodila na državnoj cesti D8 na predjelu Ratac kod Slanog smrtno su stradale dvije osobe, dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom Ilić iz minute u minutu Pretražuje se svaki pedalj u potrazi za tijelom male Danke: Otkriveno što je pokazala analiza baznih stanica

Prometna nesreća dogodila se kada je vozačica osobnog vozila slovačkih registarskih oznaka započela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, zbog čega je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom makarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin. Na mjestu događaja smrtno su nastradali 21-godišnji vozač i putnica iz njegova vozila, 19-godišnja hrvatska državljanka, dok je vozačica koja je izazvala prometnu nesreću, 29-godišnja državljanka Albanije, zadobila lakše tjelesne ozljede", objavila je PU dubrovačko-neretvanska. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene