Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Atentat u Slovačkoj: Pokušali ubiti premijera

Incident u Sesvetama

Prijetio vozaču ZET-a i pogodio ga bocom: Sve je počelo zbog gužve u prometu

ZET-ov autobus
ZET-ov autobus Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Muškarac je prijavljen jer je prijetio vozaču ZET-a i pogodio ga bocom u glavu.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i prisile prema službenoj osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili javnu službu na štetu vozača autobusa ZET-a.

Sve je počelo kad je ZET-ovac, koji je vozio na relaciji Iver - Borongaj, prošle subotu oko 19:25 zbog kolone vozila zaustavio autobus u Zagrebačkoj ulici u Sesvetama.

Pročitajte i ovo Generalštab JNA u Beogradu - 3 planovi u Beogradu Objava američkog biznismena odjeknula poput bombe, Srbi su bijesni: "To je spomenik na naše patnje!"

Iz obližnjeg zaustavljenog automobila riječkih registarskih oznaka izišao je 41-godišnjak koji ga je zbog nesuglasica u prometu pogodio plastičnom bocom kroz otvoren prozor autobusa te mu u više navrata verbalno prijetio, nakon čega se navedenim automobilom udaljio.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog 41-godišnjaka predali su pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene