Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Još uvijek operiraju slovačkog premijera, u životnoj je opasnosti: Objavljeni detalji o atentatoru

Kod Netretića

Policija objavila detalje tragedije u kojoj je poginuo motociklist: Protiv krivca će biti podnesena kaznena prijava

U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 7
U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 7 Robert Fajt / CROPIX
Aktualno Galerija U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 1 U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 1 Foto: Robert Fajt / CROPIX U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 2 U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 2 Foto: Robert Fajt / CROPIX U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 3 U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 3 Foto: Robert Fajt / CROPIX U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 4 U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 4 Foto: Robert Fajt / CROPIX +3 U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 5 Galerija 1/8 >>
Policija je objavila detalje prometne nesreće u kojoj je poginuo motociklist.

Očevidom je utvrđeno da je uzrok prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju kod Netretića kada je poginuo 50-godišnji motociklist to što mu je 47-godišnjak koji je vozio teretnjak riječkih registracija oduzeo prednost, javila je u ponedjeljak Policijska uprava karlovačka.

Nesreća se dogodila u 16:56 u Dubravcima na državnoj cesti D-3. Vozač teretnog vozila se kretao lokalnom cestom iz smjera Kozalj Vrha, a kod uključivanja na državnu nije prethodno propustio sva vozila. Tada se vozač motocikla kretao iz smjera Jarčeg Polja i došlo je do sudara, motocikl se prevrnuo na bok i otklizao, a motociklist je pao na kolnik i na mjestu poginuo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Snimile kamere Odvjetnik divljački napao kolegicu, unosio joj se u lice i zaprijetio: "'Oćeš da ti opalim šamar? Kad izađeš sa suda..."

Protiv krivca nesreće će biti podnesena kaznena prijava. Zbog očevida koji je trajao do 20:10 sati i kojemu je prisustvovao zamjenik županijske državne odvjetnice je promet tom cestom bio u prekidu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene