Obavijesti Video Pretražite Navigacija
napad u Kini

Užas u školi: 45-godišnjakinja nožem ubila dvije osobe, a deset ranila

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Žena je nožem u školi ubila dvije osobe, a ranila njih čak deset. Ne zna se jesu li među žrtvama i djeca.

Dvije osobe su ubijene, a 10 ih je ozlijeđeno u napadu nožem u osnovnoj školi u južnoj kineskoj pokrajini Jiangxi, objavila je policija.

Napad se dogodio u školi u gradu Guixi u 16 sati po lokalnom vremenu. Žena (45) je uhićena, a u napadu je koristila nož za voće, piše BBC

Roditelji su bili šokirani kada su čuli što se dogodilo. 

"Razrednici su se snašli, odmah su objavili fotografije djece u roditeljskoj grupi, rekli da su djeca na sigurnom i da su već zaključali vrata te su zamolili roditelje da dođu po njih", rekao je jedan od roditelja.

U Kini je u posljednje vrijeme bilo nekoliko napada nožem. Prošlog svibnja muškarac je nožem ubio dvije osobe i ranio 21 osobu u bolnici u južnoj pokrajini Yunnan. U kolovozu su dvije osobe ubijene, a sedam ih je ozlijeđeno nakon što je muškarac nožem napao ljude u stambenoj četvrti u također Yunnanu.

U srpnju iste godine šestero ljudi, uključujući troje djece, ubijeno je napadu nožem u dječjem vrtiću u jugoistočnoj pokrajini Guangdong.

Pročitajte i ovo Screenshot Slovačka na nogama VIDEO Pojavila se snimka koja baca novo svjetlo na atentat na premijera: Jesu li i oni uključeni?

Pročitajte i ovo Izvlačenje tijela poginulih u Iranu - 1 srušio se u planinama FOTO Nove fotografije s mjesta nesreće helikoptera: Imam je preživio pad, dozivao je pomoć, no onda je i on umro

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene