Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvijezda Eurosonga

Marin Miletić danima piše o Baby Lasagni: "Dežurni dušebrižnici to mu ne opraštaju"

Marin Miletić
Marin Miletić Foto: Goran Mehkek/Cropix
Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić oduševljen je Baby Lasagnom, koji javno progovara o svojoj vjeri iako smatra da bi to moglo loše utjecati na njegovu popularnost kod publike.

Mostov Marin Miletić oglasio se dva puta u dva dana o jednoj te istoj temi. Suprotno onome što bi možda očekivali, ne radi se o potpisima za parlamentarnu većinu koje je u petak Andrej Plenković odnio Zoranu Milanoviću, već oduševljenju hrvatskim predstavnikom na Eurosongu Baby Lasagnom.

Na svom profilu na društvenoj mreži bivši vjeroučitelj je napisao kako mu se posebno svidjelo što se Baby Lasagna ne srami govoriti o svojoj vjeri.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković stigao na Pantovčak po mandat za sastavljanje vlade - 2 jedan likuje, drugi se kiselo osmjehuje FOTO Pogledajte kako je izgledao susret Milanovića i Plenkovića

"Baš je lijepo vidjeti ljude koji svjedoče svoju vjeru. Isus je govorio o tome, o važnosti da ga se ne sramimo nikada i nigdje. Kod Baby Lasagne mi je i taj moment baš fora. Nema prijetvornosti, nema uvlačenja ikome u dupe, on je samo ono što on jest. Kreativna mlada umjetnička duša koja voli Isusa", između ostaloga je napisao Miletić u četvrtak na Facebooku.

Dan kasnije još je jednom imao potrebu pohvaliti mladog umjetnika, nakon što je, kaže, poslušao njegovu pjesmu "Ne daj mi, oče" s projekta duhovne glazbe Jeremija.

"I osjećam kao vjernik baš susramlje radi kamenja bačenog na ovog mladog čovjeka. Prepoznajem tu farizejštinu vrlo lako jer sam bio sličnog duha prije desetak i više godina. Teolog, poznato mi Pismo. Vidiš grijeh. I misliš da bez tebe Isusa ne bi imao tko braniti. Kakve li duhovne oholosti i moralne jadnosti i umišljenosti. Naš narod baš voli krajnosti. I stalno smo u nekom napadanju. Ako govorimo o Baby Lasagni, onda postoje neki koji bi čovjeka zatukli kamenjem jer, eto, što? Pokazao je rogi, kao roker i umjetnik?", napisao je Marin Miletić.

Marin Miletić Baby Lasagna Foto: Afp

"Imamo te neke ljude koji su spremni šleperom osude zatrpati tog mladca i nebitno je što je valjda jedini na cijelom tom Eurosongu da javno svjedoči kako vjeruje u Isusa, moli se, čita Bibliju ide u crkvu. Dežurni dušebrižnici ne opraštaju mu jer nije slika vjernika kakvu oni drže ispravnom. Ozbiljno vam sada kažem: gdje god nema ljubavi - tu nema Krista. Srce koje ne zrači ljubavlju, a poziva se na Krista nema veze s autentičnošću. Moguće se tu radi o dubokim ranama i frustracijama, uvjetovanosti i programiranosti od djetinjstva, pa se ta fejk projekcija Boga i 'pravog' vjernika preslikava na druge. Kako pogrešno. I čim te nešto toliko boli, smeta, 'češe', to govori o tebi i o tvom stanju, a ne o pravoj slici onog drugog", zaključuje Miletić.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene