Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dokaz prvog kontakta?

VIDEO: Pronašli bebu vanzemaljca u Meksiku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Meksika nam dolazi još jedan zanimljiv slučaj, koji će zasigurno pobuditi znatiželju i onih koji vjeruju u izvanzemaljski život, ali i onih koji su skeptični u tom pogledu. Naime, na ovoj video snimci vidljivo je biće koje više sliči nečem što ne dolazi s našeg planeta, a je li riječ o autentičnom stvorenju ili vrlo elaboriranoj prijevari - prosudite sami.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

Slučaj pronalaska mrtve bebe izvanzemaljca prenijela je i meksička televizija, navodeći kako je pronađena u zamci za životinje. Jaime Maussane, tv zvijezda i ufolog, na svojem je showu prikazujući slike tog bića javnosti poručio kako on smatra da se radi o autentičnoj vanzemaljskoj vrsti, a ne o prijevari. Za ovo spektakularno otkriće, Maussane je saznao od farmera iz zabačenog dijela Meksika, a pronađeno stvorenje dao je i na testove - DNK analizu i magnetsku rezonancu.

Farmeri koji su biće pronašli, kazali su mu kako je ono u trenutku pronalaska bilo živo i kako vrlo glasno vrištalo prije nego li je uginulo. Rezultati testiranja pokazali su kako takva vrsta ne postoji na Zemlji, piše Bild. Iako maleno stvorenje pokazuje karakteristike guštera, on pokazuje i neke karakteristike ljudske vrste. Mozak bića vrlo je velik, posebice na stražnjem dijelu lubanje, koji je, primjerice, zadužen za učenje i memoriju kod ljudi. Znanstvenici su na temelju toga zaključili kako se radi o izrazito inteligentnoj vrsti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene