Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Prljavi doktor"

Doktor se seksao sa ženama u ordinaciji dok su pacijenti čekali na red, poslao gotovo 200 snimki medicinskoj sestri i ljubavnicama

Tom Plimmer
Tom Plimmer Foto: Profimedia
U Velikoj Britaniji pokrenut je postupak protiv doktora koji se u svojoj odrinaciji seksao s više žena, a snimke spolnog čina, kao i one svog spolovila, slao je ljubavnicama i kolegici.

Britanskom liječniku koji se snimio kako se seksa sa ženama u ordinaciji dok pacijenti čekaju vani, prijeti kraj karijere. Samopriznati ovisnik o seksu dr. Tom Plimmer (40), koji se pojavio u emisiji First Dates na Channel 4 2018. godine, pokazao je kolegi svoje porno snimke iz svoje ordinacije u Swindonu, a zatim je medicinskoj sestri poslao 197 fotografija i videa na kojima se seksao s desecima žena nakon što je bila prisiljena na vezu s njim.

Na saslušanju na britanskom sudu koji vodi sporove vezane na pritužbe liječnika, Medical Practitioners Tribunal, rečeno je kako je dr. Plimmer pozvao u ordinaciju dvije žene koje je upoznao na stranicama za upoznavanje i s njima se seksao tijekom radnog vremena. Kako je utvrđeno, vodio je ljubav s još najmanje šest žena u svojoj ordinaciji i slao slike penisa svojim ljubavnicama dok je čekao da sljedeći pacijent uđe iz čekaonice.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene

Svjedočeći na saslušanju na sudu, ispričao se svojim bivšim ljubavnicama i pacijentima za svoje "odvratno" ponašanje, piše Daily Mail.

Dr. Plimmer je ranije proglašen krivim za niz optužbi povezanih s kolegicom, među kojima je hodanje uokolo raskopčanih hlača, slanje neželjenih videa, stavljanje njezine ruke na njegov penis u erekciji. Protiv njega je podignuta i daljnja optužba seksualne radnje u ordinaciji.

Kolegica je na saslušanju ispričala kako se upustila u "veselo prijateljstvo" s dr. Plimmerom "razigranim aluzijama o čokoladnom zecu", ali od ožujka 2018. povjeravao joj se o svojoj ovisnosti o seksu i s njom je podijelio oko 5000 telefonskih poruka. Dr. Plimmer joj je pokazao 197 fotografija i videa sebe u seksu s drugim ženama.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Iz minute u minutu HDZ nadomak vladajuće većine? S Domovinskim pokretom i Vučemilović fali im samo jedan glas. Oglasio se Raspudić

Njegov liječnik rekao je na saslušanju da se Plimmer oporavlja, uzima lijekove i odlazi na sastanke anonimnih seksualnih ovisnika.

Dr. Plimmer je tvrdio da nikada nije prešao nikakve granice s pacijentima. Znao je, kaže, da bi to bio kraj njegove karijere.

Pročitajte i ovo Iračka TikTokerica Ghufran Sawadi Traže se ubojice Iračka tiktokerica ubijena ispred svoga doma: Strašnu likvidaciju snimile nadzorne kamere

Doktor je priznao seksualno ponašanje prema kolegici, kao i to da joj je slao eksplicitne videozapise, ali je tvrdio da je to "uvijek bilo uz pristanak". Među 16 optužbi koje se odnose na kolegicu je pokušaj da ju poljubi bez pristanka, prilazak raskopčanih hlača i pokazivanje videa seksa s drugom ženom dok je bio na poslu. Opovrgnuo je dvije optužbe da je bez pristanka penetriraou nju, da je pred njom izvadio svoje spolovilo, da je zalupio vratima i udario je po ruci te prijetio da će odati podatke njezinom suprugu.

Utvrđeno je da te optužbe nisu dokazane. Još nije određen datum suđenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene