Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Važna obavijest

Trgovački lanac povlači prehrambeni proizvod: Povrat novca dobit će čak i oni koji ne predoče račun

Krupna morska sol, ilustracija
Krupna morska sol, ilustracija Foto: Getty Images
Kaufland je obavijestio kako je s tržišta povučena morska krupna sol u bočici zbog prisutnosti mikroplastike. Svi oni koji imaju sporni artikl dobit će povrat novca, iako nemaju račun kao potvrdu kupnje.

Radi mjera predostrožnosti, a u cilju zaštite potrošača, Kaufland je obavijestio kako je s tržišta povučen proizvod K Classic Sol morska krupna bočica 110g, s oznakom GTIN 4063367419300, nadnevkom "najbolje upotrijebiti do: 01.2028. i brojem serije: 401017.

Razlog povlačenja proizvoda moguća je prisutnost mikroplastike u proizvodu. Iz trgovinskog lanca obavijestili su kako kupci trebaju obvezno poštovati opoziv i ne konzumirati proizvod.

Pročitajte i ovo Žena oštetila tri tvrtke, Ilustracija Kazneno prijavljena 43-godišnjakinja kod Rijeke prevarila tri tvrtke i oštetila ih za stotine tisuća eura

Pročitajte i ovo Dmitri Peskov prekid vatre Rusija ne vidi smisao mirovne konferencije u Švicarskoj: "To je posve nemoguće"

Kupci mogu proizvod vratiti u bilo kojoj poslovnici u kojoj je kupljen te dobiti povrat novca, a povrat novca dobit će čak i oni koji ne predoče račun.

Za pitanja potrošača na raspolaganju je besplatni telefon 0800 223 223.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene