Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječenje se nastavlja

Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Djevojčica koja je u riječki KBC zaprimljena s teškim ozljedama glave je stabilno.

Četveromjesečna beba koja je u riječku bolnicu zaprimljena s teškim ozljedama glave je stabilno.

"Možemo vas informirati da je beba stabilno, uz nastavak mjera intenzivnog liječenja. Multidisciplinarni tim stručnjaka koji je prati za sada nije indicirao eventualni operativni zahvat", rekli su nam iz KBC-a Rijeka.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Keniji Tragedija u Keniji VIDEO Strašna eksplozija kamiona s plinom: Ozlijeđeno gotovo 300 ljudi, među poginulima je i dijete

Podsjetimo, iz Policijske uprave istarske u četvrtak su izvijestili da su im iz Opće bolnice Pula javili da su zaprimili dijete s frakturom lubanje i krvarenjem u mozgu. Djevojčica je stavljena u induciranu komu te je hitno prevezena u riječku bolnicu, gdje je u jedinici intenzivnog liječenja.

"Prema informacijama liječnice koja je bila na prijemu, dijete je bilo vitalno ugroženo, bez svijesti i s teškoćama disanja. Uvijek kod malih beba vrlo lako dođe do urušavanja stanja, doktorica je morala za dijete disati i dati mu umjetno disanje i kisik i ostalu primjenu, gdje se dijete oporavilo na te mjere", ispričala je Gordana Antić, pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije.

Pročitajte i ovo Granični prijelaz Eagle Pass - 2 kriza u Americi Slijedi li kaos na granici? Konvoj kamiona sve bliže, organizatori najavljuju dolazak tisuće vozila

Policija još uvijek utvrđuje kako je došlo do ozljeda, ali zasad nema elemenata kaznenog djela jer na tijelu djevojčice nisu pronađeni tragovi nasilja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene