iznenadio odgovorom

"Bare" otkrio tko mu je najzgodnija Hrvatica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marijana Perinić u svom showu ugostila je "Gorana Bareta". On joj je otkrio tko mu je najzgodnija žena u Hrvatskoj.

Šibenčanka bez dlake na jeziku ima novi uradak. Komičarka Marijana Perinić, koja se proslavila svojim poslanicama narodu kao PreCjednica Kolinda, ovog puta u svom komičnom showu "Štiklom u mozak, loptom u d***" ugostila je poznatog glazbenika "Gorana Bareta" kojeg je za tu prigodu utjelovio imitator Zvone Hrabar.

Pogledaj i ovo Goran Bare i Majke Trk po karte! Obećano – ispunjeno! Nakon odgođenog koncerta Goran Bare & Majke tour stiže u Arenu Zagreb!

Na početku intervjua Marijana je zaključila kako joj "Bare" čudno izgleda. "Neko ljepilo je bilo u igri čini mi se?", upitala je komičarka "Bareta". "Malo sam se predozirao, lijepe mi se usta od toga", odgovorio joj je smušeni "Bare". Nakon par uvodnih pitanja "Bare" se dotaknuo i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i otkrio svoje mišljenje o njoj. "Ona se fura na tu vojsku. Voli pucat, ali dobro ona ima mlad organizam. Izdržat će ona još koju godinu, u to sam siguran", rekao je "Bare".

Kao najzgodniju Hrvaticu naveo je Mirelu Holy, a tijekom gostovanja kod Marijane rekao je i što misli o homoseksualcima te otkrio svoju teoriju njihova nastanka u koju je uključio i Željku Markić. Pogledajte video!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene