ogorčena obitelj

Dva mjeseca nakon smrti još nije pokopan: "To je potresno!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sprovod Georgea Michaela ponovno je odgođen jer još uvijek nije otkriveno zbog čega je slavni glazbenik preminuo.

Vijest o smrti Georgea Michaela potresla je glazbeni svijet prije gotovo dva mjeseca, a slavni glazbenik još uvijek nije pokopan. Sprovod je ponovo odgođen jer još nije utvrđen uzrok smrti, a nagađa se da će obitelj na pokop morati pričekati još najmanje četiri tjedna dok ne budu gotovi toksikološki nalazi.
"Zaista je potresno da još uvijek leži u mrtvačnici dok se ljudi žele oprostiti od njega", izjavio je izvor za The Sun.

Pogledaj i ovo George Michael, Fadi Fawaz (Foto: Profimedia) Kako to? Oporuka slavnog pjevača sve je iznenadila: Dva najbitnija muškarca svog života ostavio je bez ičega

Michaelov prijatelj iz djetinjstva Andros Georgiou novinarima je otkrio i da Georgeova obitelj ne može smisliti njegovog partnera Fadija Fawaza."Fadi zapravo nije bio njegov dečko. Nitko s njim nije razgovarao, a čini se da je samo tako nakon svega nastavio sa svojim životom. Želudac mi se okreće zbog njega", izjavio je Georgiou za The Sun i dodao kako prijatelji i obitelj slavnog glazbenika ne želi da Fadi prisustvuje sprovodu.

O svemu se oglasio i sam Fadi na svojim društvenim mrežama. "Dajte da to već jednom raščistimo. Nije istina da su mi zabranili da dođem na pogreb. Nije istina i nije", napisao je Fadi na svom Twitteru, a nedugo nakon toga objavio i zajedničku fotografiju s Georgeom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene