14 godina mlađi

Monica Bellucci zaskočila mlađeg kolegu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Festival je službeno otvoren prikazivanjem filma 'Ismaelovi duhovi', u kojem glume dvije trenutno najpoznatije francuske glumice, Marion Cotillard i Charlotte Gainsbourg. U odnosu na prošlu godinu, ove godine su višestruko pojačane mjere sigurnosti.

Tradicionalno, prije samoga otvorenja festivala, crvenim tepihom su prošetale najveće holivudske zvijezde. Već na samom početku, 52-godišnja talijanska glumica Monica Bellucci je zasjenila sve ostale svojim potezom.

Pogledaj i ovo Lea Seydoux Kakva ljepotica! Šuškalo se da je kriva za raspad braka jednog od najomiljenijih parova, a onda je uslijedio obrat priče koji je utišao dušebrižnike!

Domaćica festivala na pozornici je 'zaskočila' značajno mlađeg kolegu Alexa Lutza, a njezin neočekivani pothvat publika je pozdravila uzvicima oduševljenja. Bellucci je 14 godina mlađeg francuskog glumca i redatelja uhvatila za kosu, nagnula i sočno filmski poljubila, što njemu izgleda uopće nije zasmetalo.

Prikazivanja filmova trajat će do 28. svibnja. Hrvatski kratkometražni igrani film 'Trešnje' Dubravke Turić će biti prikazan u programu '15 dana autora' . Hrvatski audiovizualni centar i ove godine će na 'Filmskom sajmu' promovirati hrvatsku kinematografiju kroz razne publikacije, sastanke, digitalne platforme i market projekcije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene