Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stali u obranu žene

U centru Münchena migranti napadali ljude u metrou

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potresna snimka koja kruži internetom prikazuje skupinu mlađih imigranata kako napadaju dva starija njemačka državljanina koji su stali u obranu mlađe žene koju su mladići uznemiravali u podzemnom vlaku.

Snimka snimljena mobitelom prikazuje mladiće, istočnoeuropskog ili arapskog porijekla kako drže muškarce i verbalno ih napadaju. Treći muškarac, nakon što se uključio u sukob te pokušao smiriti situaciju i sam je napadnut od strane mladića koji ga je uhvatio za jaknu te počeo prijetiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Porijeklom iz Srbije Dječak (15) u šumi zadavio svoju djevojku: Njegov je otac na Uskrsni ponedjeljak nožem ubio 7-godišnju kćer Crkva u Hildesheimeu Teške ozljede Pomoćni biskup napadnut u svom domu, biskupija šokirana: "Molimo za njega"

Muškarac koji je objavio snimku iz Metroa kazao je kako je do sukoba došlo nakon što je jedan od tražitelja azila bio odbijen od strane ženske osobe. Muškarac je šakom udario u prozor jurećeg vlaka u samom središtu Münchena.

Situaciji je prethodilo pitanje imigranta ženi koja je sjedila nekoliko redova ispred njega: 'Zbog čega mi ne želiš odgovoriti na njemačkom?', pitao je mladić ženu.

'Zbog toga jer si mi postavio pitanje na engleskom', odgovorila je žena. Nakon toga je muškarac udario o prozor vlaka na što su dvojica starijih muškaraca reagirala. A onda je krenuo i fizički obračun.

Ono što se nakon toga dogodilo, pogledajte u VIDEU.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene