Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u zračnoj luci

Popila kavu i završila na intenzivnoj njezi: Doktori joj se satima borili za život

Kava puna insekata, ilustracija
Kava puna insekata, ilustracija Foto: Getty Images
Djevojka u Španjolskoj proživjela je pravi pakao nakon što je na aerodromu popila kavu iz automata.

21-godišnja djevojka preživjela je dramu nakon što je popila kavu na aerodromu.

Bizarna priča započela je u zračnoj luci Palma de Mallorce kada je djevojka popila kavu iz automata. Ubrzo je shvatila da kava ima čudan okus, a nekoliko trenutaka kasnije pala je u anafilaktički šok.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava...

Pročitajte i ovo Ilustracija mora se djelovati Stižu upozorenja na nove epidemije zbog jednog insekta: "Bit će sve više slučajeva ovih bolesti i smrti širom Europe"

Istraga je pokazala kako je u plastičnoj čaši bila gomila insekata. Lice djevojke nakon konzumiranja kave počelo je otjecati, a grlo stezati. Liječnici su joj kao prvu pomoć dali adrenalin, a nakon toga je smještena na intenzivnu njegu, gdje je provela 36 sati, prenosi Daily Mail.

Njezina obitelj zbog cijelog slučaja podnijela je tužbu protiv španjolskog aerodroma. Tvrde da prisutnost insekata u plastičnoj čaši predstavlja prijetnju javnom zdravlju svih posjetitelja zračne luke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene